Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Christon Kloosterboer naar Hedon voor gratis toegankelijke masterclass

22 januari 2020-19:00

Op woensdag 22 januari komt muzikant en componist Christon Kloosterboer naar Hedon voor een gratis toegankelijke masterclass. Christon geeft tijdens deze masterclass handvatten voor je verdere carrière en weet wat essentieel is in het huidige klimaat voor muzikanten, tekstschrijvers en componisten. Denk aan tips voor schrijven in opdracht, publishers, het organiseren van een succesvolle schrijfsessies, het juiste netwerk en de route naar succes. Tevens is er een Q&A met Christon.

Christon is componist voor artiesten als Aloe Blacc, J Alvarez, Trobi, Hardwell en Sam Feldt maar ook voor Nederlandse zangers als Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Ronnie Flex en Tino Martin. Ook kan je muziek van Christon horen in commercials van bijvoorbeeld Appelsientje, Nutella en Grolsch. Veel van zijn tijd brengt hij door in het buitenland waar hij bijvoorbeeld op een plek als Nashville muziek componeert voor films en tv-series.

Tijdens zijn carrière als songwriter en producer maakte Christon al meer dan driehonderd liedjes voor zichzelf en anderen. Hij werd onder andere bekend met zijn band Rigby, waar hij als huisband van De Wereld Draait Door elke maand acte de présence gaf, diverse hits scoorde en jarenlang op verschillende podia in Nederland stond. Meer informatie over deze gratis Hedon Academy Masterclass is te vinden via www.hedon-zwolle.nl

Gegevens

Datum:
22 januari 2020
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

hedon zwolle
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button