Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carte Blanche For Christmas in Cultuurschip Thor

17 december 2017-20:30 - 22:00

€15,00

Zwolle – Op zondagavond 17 december brengt pianist Steven Faber zijn programma ‘Carte Blanche For Christmas’ met in de hoofdrol de bekende sopraan Heleen Koele. Dit sfeervolle klassieke maar ook nèt even andere kerstconcert wordt gecompleteerd door klarinettist Frans Jurjaanz.

Steven Faber is verbonden aan het ArtEZ-conservatorium en is veelgevraagd begeleider bij concerten en masterclasses. Heleen Koele zingt bij het Nederlands Kamerkoor en heeft daarnaast een bloeiende carrière als soliste in oratoria en opera’s. Als doorgewinterde klassieke musici willen Faber en Koele graag eens een ander kerstverhaal laten horen. Zij schilderen ahw het midwinterseizoen door hun keuze voor prachtige stukken over sparrenbomen, sneeuw, klokgelui, herders en natuurlijk vrede op aarde. Op het programma staat Franse muziek (Debussy, Ravel, Poulenc) maar er zijn ook onverwachte kijkjes in de kerststal door Samuel Barber en Franz Schubert.

Carte Blanche For Cristmas speelt op zondag 17 december om 20.30 uur. Entree € 15, -. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.
Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar voor het voorafgaande driegangen diner bij Bistro de Kwaak à € 26,50 . Ook daarvoor reserveren bij de website www.cultuurschipthor.nl.

Gegevens

Datum:
17 december 2017
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button