Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bruisconcert

29 augustus 2017-19:00 - 23:30

Zwolle – Op dinsdagavond 29 augustus 2017 vindt op het Grote Kerkplein het jaarlijks terugkerende Bruisconcert plaats met: Rondé, Jeangu Macrooy & Roxeanne Hazes.

Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek die van 28 tm 30 augustus in Zwolle zullen plaatsvinden. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma, maar is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook dit jaar is Buro Ruis er weer in geslaagd om een line-up samen te stellen met gevestigde namen uit verschillende genres waarmee het Bruisconcert een feest van en voor iedereen is!

RONDÉ

Het is een bijzonder jaar voor RONDÉ; de band bracht hun debuutalbum uit en doet dit voorjaar een eigen uitverkochte clubtour. De single Naturally werd NPO Radio 2 Top Song en Why Do You Care werd na Run en We Are One de derde 3FM Megahit op rij voor de band. RONDÉ speelde al op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland.

JEANGU MACROOY

Deze jonge zanger liet in 2014 thuisland Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album High On You mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Dit jaar speelt Jeangu met zijn nieuwe debuut album op zak op o.a. Lowlands en North Sea Jazz Festival.

ROXEANNE HAZES

Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single Ik Was Toch Je Meisje. De komende tijd maakt Roxeanne haar debuutalbum af. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch.
De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Gegevens

Datum:
29 augustus 2017
Tijd:
19:00 - 23:30

Locatie

Grote Kerkplein
Grote Kerkplein
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button