Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst over schuld

28 februari 2019-20:00

€ 17,50

Zwolle – De eerstvolgende samenkomst van de nieuwe Academie voor Levenskunst is op 28 februari en heeft als thema ‘De Kunst van het (niet)schuldig zijn’. Het wordt een interactieve avond onder leiding van Mariska van Beusichem.

Schuld heeft in onze maatschappij talloze gezichten aldus Van Beusichem. De een voelt zich, al dan niet gevoed door stemmetjes uit het verleden, bijna altijd schuldig. Een ander voelt zich schuldig in bepaalde situaties. Zoals op momenten dat hij zich er weer eens op betrapt het streven naar een beter milieu niet om te zetten in daden. Weer een ander voelt zich vrijwel nooit schuldig.

Wat doet het met je als jij je schuldig voelt of juist niet? En wanneer is het terecht en wanneer een subjectief gevoel? Deze en andere vragen komen aan bod. De avond begint met een interactief deel waarbij een steen midden in de ruimte de schuldendruk symboliseert die we kunnen voelen aldus Van Beusichem. Daarna wordt er een filmfragment over het onderwerp vertoond. Zelf zal Van Beusichem als stadspastor ingaan op de spirituele betekenis van schuld die volgens haar juist heel bevrijdend kan werken.

De samenkomst op 28 februari is in de consistorie van de Grote Kerk en begint om 20.00 uur. Kaarten (17,50 euro) via website van het Academiehuis en aan de zaal.

Gegevens

Datum:
28 februari 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Academiehuis de Grote Kerk
Grote Markt 18
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button