Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beter Benutten Café over Het Nieuwe Werken

30 november 2017-16:00 - 18:00

Zwolle – Hoe nieuw is het nieuw is het Nieuwe Werken eigenlijk nog? Welke nieuwe ontwikkelingen en inzichten zijn er? Is het misschien weer op zijn retour, biedt het meer werkpezier of meer werkstress? En biedt het de oplossing voor drukke avond- en ochtendspitsen?

Kortom, alles over het Nieuwe Weken en tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Laat u inspireren en praat mee over dit thema in het Beter Benutten Café.

Programma

16.00 Opening door Theo de telepresencerobot

16:15 Vraaggesprek met onze gastheren van Ausnutria Hyproca en Vodafone Ziggo.

Beide gehuisvest in een moderne pand waar volop al tijd- en plaatsonafhankelijk wordt gewerkt. Aunutria Hyproca werkt wereldwijd en zet flink in op videobellen. Vodafone Ziggo werkt door heel Nederland en heeft een duidelijke visie op het nieuwe werken, die ze met ons zullen delen.

16:45 Roland Hameeteman, bekend van onder andere het boek “Klein receptenboek voor het nieuwe werken” en eigenaar van e-office, deelt zijn prikkelende visie op het nieuwe werken.

Hij vindt dat het tijd wordt om het concept ‘kantoor’ een nieuwe lading te geven. “De huidige kantoren hebben hun langste tijd wel gehad omdat ze niet in staat zijn te voldoen aan de eisen die de huidige samenleving en economie vraagt”. Hoe zit dat met jouw kantoor?

17.30 start borrel.

Aanmelden kan via l.vieregge@zwolle.nl

Gegevens

Datum:
30 november 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Ausnutria Hyproca & Vodafone Ziggo
Dokter van Deenweg 150
Zwolle, Overijssel 8025 BM Nederland
+ Google Maps
Back to top button