Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef Zwolle met verhalenverteller Godefridus

22 oktober 2017-14:00 - 17:00

€12,00

Zwolle – Op zondagmiddag 22 oktober kunt u de geschiedenis van Zwolle op een bijzondere manier beleven. Verhalenverteller Godefridus van Theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor de publiekspremière van zijn Storytrail stadswandeling. Dwalend door de prachtige binnenstad brengt hij een unieke mix van verteltheater en historie.

In het pittoreske stadshart van Zwolle liggen vrolijke, bizarre en ook bloedstollende sagen en legenden verborgen. De eeuwenoude Hanzestad heeft dan ook een bewogen geschiedenis achter de rug. Godefridus vertelt hoe Zwolle haar buursteden Kampen en Deventer het nakijken gaf. Hoe de stad de strijd aanging met machtige roofridders. En hoe de hoogste kerktoren van de Lage Landen verrees aan de oever van de IJssel. Wat was het geheim van dit grote succes? Was het puur geluk of eigen verdienste? Of kwam het misschien door ingrijpen van de schutspatroon van Zwolle, Sint Michael, die de duivel wist te verslaan? U ontdekt het allemaal tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle. Ga mee en geniet van een avontuurlijke tocht vol sterke verhalen over list, bedrog, noodlot en geluk!

Reserveren is noodzakelijk: klik hier. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Grote Markt Zwolle
Back to top button