Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef de sagen en legenden van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

26 september-14:00 - 15:30

Zwolle – Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 26 september de StoryTrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleeft de deelnemer boven alles de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zwolle – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat men er wel dagenlang in kan ronddwalen zonder zich te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Godefridus de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de stad aan de IJssel tot leven.

Ieder zal het zien: op elke straathoek en achter elke gevel ligt er wel een wonderlijke sage of legende te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim achter de onmetelijke rijkdom die Zwolle in de loop der eeuwen wist te vergaren? Waarom worden de mensen hier ‘Blauwvingers’ genoemd? En wat hebben Sint Michaël en de Duivel in de stad te zoeken? Je gaat het allemaal ontdekken tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

Reserveren

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Stadsavonturen
Telefoon:
030-2467911
E-mail:
info@stadsavonturen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Storytrail Zwolle
Grote Markt 20
Zwolle, 8011 LW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-2467911
Bekijk de site van Locatie
Back to top button