Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

bbZ borrel bij Cultuurschip Thor!

24 november 2019-15:00 - 17:00

Cultuurschip Thor

Een maand voor midwinter zijn we welkom op Cultuurschip Thor, de 100-jarige oude zeesleper aan de Pelserkade.

Speciaal voor de bbZ verzorgen Rik Elings en Cuun van der Eerden een exclusief en besloten concertje op maat. Daarnaast krijgen we een kleine rondleiding en worden we bijgepraat over alle activiteiten die ze ondernemen. We hebben plek voor 35 personen dus wees er snel bij door je aan te melden via onderstaande button. Kom dus zondag 24 november voor een beetje ‘lichte muziek in donkere dagen’!

We vinden het belangrijk om alle binnenstadbewoners te betrekken. Voor mensen die slecht ter been zijn hebben we de Zwolse bromtaxi tot onze beschikking. Mocht je iemand in jouw buurt kennen die het misschien wel leuk zal vinden om te komen, maar opziet tegen de trip. Dan dragen wij graag bij!

Het helpt ons als je wilt melden of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@bbzwolle.org o.v.v. adres, telefoonnummer en aantal personen. Dan zorgen wij dat we er staan iets voor die tijd.

We starten zondag 24 oktober om 15.30 uur (15.00 uur inloop) met het concert en na afloop een borrel. Uiteraard is het eerste drankje van ons!

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
zwolle, overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button