Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondvullende ode aan The Velvet Underground & Nico in Hedon

5 oktober 2017-19:30 - 23:30

€16,50

Zwolle – Op donderdag 5 oktober staat Hedon in het teken van The Velvet Underground & Nico. Ter ere van het vijftig jarig bestaan van dit legendarische album zal een band met daarin leden van Bettie Serveert, Bewilder/GEM, Hallo Venray, Jerry Hormone en The Tambles het album integraal spelen. Popjournalist Peter Bruyn opent de avond met een presentatie over dit unieke album wat een tijdloos monument werd.

The Velvet Underground & Nico is het debuutalbum van The Velvet Underground met de iconische bananenhoes van popart-kunstenaar Andy Warhol. Op het album worden rock-n-roll en avant-garde afgewisseld. Het album veranderde het verloop van de muziekgeschiedenis en inspireerde wereldberoemde acts als David Bowie, The Rolling Stones en Joy Division.

Voorafgaande aan de integrale uitvoering van The Velvet Underground & Nico zal journalist Peter Bruyn de avond openen. Bruyn is de auteur van het boek ‘De plaat die rock volwassen maakte’ waarin Peter Bruyn het uniek verhaal vertelt van The Velvet Underground & Nico. De kaartverkoop voor deze speciale avond is gestart.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2017
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€16,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button