Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avond met Hendrik Jan Bökkers

9 oktober 2019-20:15

€ 12

Op woensdag 9 oktober is Hendrik Jan Bökkers de hoofdgast tijdens een nieuwe editie van Behind The Music in Hedon. Het is de vierde editie van deze interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal wat Hedon samen met videoplatform FaceCulture organiseert. In eerdere edities van Behind The Music waren o.a. Rico, Sticks en Typhoon al eens te gast. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Hendrik Jan Bökkers is al jarenlang actief in de muziek. Met de Engelstalige rockband Soundsurfer zette hij zijn eerste professionele muzikale stappen om uiteindelijk via Jovink en de Voederbietels thuis te komen in Bökkers waar hij in het Sallands dialect zingt. “Ik heb een mooie reis gemaakt de afgelopen twintig jaar. Dat zal allemaal aan bod komen. Er zijn geen taboes en ik zal zeker neem geen blad voor de mond nemen!”

In Behind The Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Hendrik Jan Bökkers terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi van Bökkers. “Ik vind het mooi om te zien hoe Hendrik Jan zich heeft ontwikkeld tot muzikale voortrekker in de regio. Soundsurfer klonk goed, maar nu heeft hij echt zijn plek gevonden en met Koele Koele laat hij zien ook als festival-organisator een mooie toekomst te hebben”, zegt Kuiper. “Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over zijn hoogte- en dieptepunten.”

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente) personen dichtbij Bökkers over de zanger en gitarist. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Bökkers zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. Hendrik Jan Bökkers sluit af met een akoestische sessie.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2019
Tijd:
20:15
Kosten:
€ 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Back to top button