Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Australische band Husky naar Hedon

26 oktober 2017-20:30 - 23:00

Zwolle – De Australische band Husky komt op 26 oktober optreden in Hedon. De show is onderdeel van een grote tour waarmee de band momenteel door Europa trekt. Naast de show in Zwolle doet de band ook optredens in grote steden als Parijs, Berlijn en Stockholm. In het voorprogramma staat de talentvolle Nederlandse singer-songwriter Jordan Klassen.

Husky is de band van de Australische neefjes Husky Gavenda en Gideon Preiss en kenmerkt zich door warme en breekbare indiepopliedje. Het geluid van de band is te vergelijken met bands als The Shins en Villagers. Het afgelopen jaar bracht de band hun bejubelde derde album Punchbuzz uit. Een album wat verscheen op het gerenommeerde Amerikaanse platenlabel Sub Pop.

Het optreden in Zwolle is een samenwerking met het muziekplatform The Daily Indie. Met deze samenwerking willen beide partijen muziekliefhebbers bloot stellen aan de tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties en achtergrondartikelen. Leden van The Daily Indie kunnen tegen een gereduceerde prijs het optreden bezoeken.

Wanneer: Vrijdag 26 oktober
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 11,50

Gegevens

Datum:
26 oktober 2017
Tijd:
20:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Back to top button