Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 december Midwinterhoorn Winterwandeling door het Reestdal

17 december 2017-12:00 - 15:00

Zwolle – Op zondag 17 december klinken tussen 12.00 – 15.00 uur de midwinterhoorns vanaf bezoekerscentrum De Wheem door het Reestdal. De Ekelbloazers uit Zuidwolde blazen op 2 locaties op de midwinterhoorn en laten je genieten van deze eeuwenoude traditie tijdens je wandeling.

Drie afstanden, ook in de routeapp

Er zijn 3 verschillende routes uitgezet: 5 km, 7 km en 10 km. Langs de routes klinkt het mysterieuze geluid van de midwinterhoorns door het Reestdal. Wandelaars kunnen een routebeschrijving ophalen bij De Wheem, maar de routes staan ook in de gratis routeapp Wandelen in Overijssel. Download de app, selecteer de route Midwinterhoornwandeling en starten maar!

Warme winterse kost en gezelligheid

Juist in de winter als de natuur in winterrust is, is het heerlijk wandelen. De roep van de midwinterhoornblazers begeleidt je tijdens je wandeling door het Reestdal. Een knusse wintersfeer, goed gezelschap en heerlijk eten en drinken zijn de gewenste ingrediënten om er een meer dan sfeervolle middag van te maken. Voor of na je wandeling kun je bij de vuurkorven op het erf van De Wheem genieten van een heerlijke kop soep van PP’s Mangerie, een lekker glas Glühwein of heerlijke warme chocomelk en knieperties. Mariëtte Flinkert is aanwezig met haar kaaskraam, er wordt gezongen door het duo Franklin ter Horst en de vrijwilligers van Landschap Overijssel zetten zich samen in voor een gezellige wintermiddag. Jong en oud is welkom!

Gegevens

Datum:
17 december 2017
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Wheem
Oud Avereest 22
Balkbrug, Overijssel 7707 PN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0523 656 721
Back to top button