Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15.000 m² spectaculair kinderplezier bij nieuw kinderevenement Doe’s Gek

27 oktober 2017-10:00 - 29 oktober 2017-17:00

€12,50

Zwolle – Het nieuwe kinderevenement DOE’S GEK dat op 27, 28 en 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen wordt georganiseerd is vol. Elke vierkante meter in de IJsselhallen is gevuld met kinderentertainment. De belofte van de organisatie dat de kinderen een te gek evenement gaan beleven lijkt te gaan lukken.

De grote IJsselhallen is gevuld met kinderattracties waarbij kinderen van alle leeftijden vooral worden uitgedaagd om te kijken, te leren maar vooral om te doen. De kermisattracties, springkussen, hindernisbanen en skelterbaan zijn onderdeel van het interactieve gedeelte van Doe’s Gek. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven en lekker gek doen. Alle attracties zijn inbegrepen bij de prijs.

De Gamehal biedt een scala aan computerspelletjes. De kinderen kunnen alles zelf proberen. Stap in de raceauto of beleeft de zwaartekracht opeen speciale manier in de Virtual Reality Experience!

In de bioscoop zullen doorlopend kinderfilms te zien zijn. Voor de live show heeft de organisatie de winnaar van de Voice Kids 2017 gecontracteerd. Iris Verhoek, afkomstig uit het team van Ali B, wist met haar vertolking van “Sorry” en “I can’t live without you” veel indruk te maken op de jury. Tijdens Doe’s Gek zal ze meerder keren per dag optreden. Op het zelfde podium zal ook de Dino Live Experience Show te zien zijn. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante beesten uitgestorven zijn. Niets is minder waar. Op Doe’s gek lopen ze los rond!

De organisatie van Doe’s Gek is blij dat er veel spontane aanmeldingen zijn gekomen van speelgoedleveranciers uit Zwolle en omstreken. De bekende Zwolse kinderwinkel Joeppie staat ook op het kinderevenement evenals Jeanet Verbij uit Zwartsluis met het door haar ontwikkelde gezinsspel Workthatout.

OutdoorSpeelgoed.nl en Recreatiespeelgoed.nl uit Kampen laat zien hoe de speelgoedmarkt zich heeft doorontwikkeld. LEGO club de Bouwsteen laat zien waarom de gekleurde LEGO stenen al lang niet meer zijn weg te denken uit de Nederlands huiskamers. Ruim tweehonderd leden van de LEGO club laten hun eigen bouwwerken zien waaronder een brandweerthema met een echte brandweerauto. Uiteraard kan er hier volop worden gebouwd met de LEGO stenen. Ook wordt daar een poging ondernomen om een LEGO toren van wel zes meter hoog te bouwen. Kinderen kunnen daar uiteraard bij helpen.

Op het kinderevenement kan ook speelgoed en LEGO gekocht worden. Vaak onder de winkelwaarde prijs.
“Doe’s Gek wordt een doldwaas evenement. Wij zijn pas tevreden als de kinderen naar huis gaan en aan hun ouders vragen; “Gaan we volgend jaar weer naar Doe’s Gek”. Dan is onze doelstelling geslaagd!” aldus Eric Broekaart en Marc van Aalst, de organisators van Doe’s Gek

Gegevens

Begin:
27 oktober 2017-10:00
Einde:
29 oktober 2017-17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
doesgek.nl

Locatie

IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle, Overijssel 8011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038-4211843
Site:
https://www.ijsselhallen.nl/
Back to top button