Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Eten voor Roeland bij De Lunchwinkel

75.000 euro nodig voor behandeling PPMS in Moskou

Zwolle – Eten voor het goede doel. Dat kan vrijdag van 12.00 uur tot 24.00 uur bij de Lunchwinkel aan de Nieuwe Markt. Merijn Gosker en zijn vrouw Minou hebben hun bedrijf die dag speciaal geopend voor Roeland Rietveld. Roeland lijdt aan Primair Progressieve MS. In Nederland kan hij daarvoor nog niet behandeld worden, in Moskou bestaat die mogelijkheid al wel.

Maar zo’n behandeling kost 75.000 euro en die wordt niet vergoed door de Nederlandse verzekeraars. Merijn kende het verhaal van Roeland van de school van zijn eigen kinderen en besloot om te helpen. De Lunchwinkel is vrijdag geopend van 12.00 tot 24.00 uur. En de gehele omzet wordt gedoneerd aan de stichting van Roeland die het geld inzamelt.

Foto’s © Niels Hunnersen en Peter Denekamp

Interview met Roeland Rietveld

Help Roeland, Stop PPMS

Interview met Merijn Gosker

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button