Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Er zijn nog kaarten voor K3 in Ijsselhallen Zwolle

Zwolle, donderdag 15 januari 2015 – De K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje zijn op 31 januari en 1 februari 2015 te zien in IJsselhallen Zwolle met hun nieuwe show ‘K3 Kan Het!’. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Voor kinderen die geluk hebben, komt hun K3-wens uit op het podium.

Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari kun je samen met K3 feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen! De ‘K3 Kan Het! Show’: de leukste meisjes van de Lage Landen maken live op het podium de mooiste dromen waar. Heb jij altijd al eens omgetoverd willen worden tot een K3’tje om samen ‘Alle kleuren’ op het podium te zingen, een taart in iemands gezicht willen gooien, mee willen doen in een videoclip of willen zweven aan een ballon?

Dit is je kans om je droom werkelijkheid te laten worden! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de K3 show van 11.00 uur op zaterdag 31 januari. Karen, Kristel en Josje zetten in de ‘K3 Kan Het! Show’ hun beste beentje voor om alle kinderen met een grote glimlach naar huis te laten gaan.

Spannend

En natuurlijk zingen zij daarbij al hun grootste hits! Een show waarin ze wensen van hun jonge fans vervullen, en dat levert af en toe onvoorziene omstandigheden op. “Spannend, maar tegelijkertijd het leukste wat we ooit gedaan hebben”, aldus Karen, Kristel en Josje.

Kom dus samen met K3 dansen en zingen op de show van het jaar en wie weet gaat jouw droom wel in vervulling in de IJsselhallen in Zwolle! Let op! Als je al kaarten hebt besteld voor de ‘K3 Kan Het! Show’, geef je dan via www.K3.be op voor jouw favoriete droom. Vul het formulier in, print het uit en stop het voor aanvang van de show in de juiste ton. Karen, Kristel en Josje trekken tijdens de show de gelukkigen wiens droom werkelijkheid gaat worden.

Tijden

De nieuwe K3 show is in Zwolle te zien op de volgende tijden:

Zaterdag 31 januari 2015 11.00 | 14.00 | 17.00 uur
Zondag 1 februari 2015 11.00 | 14.00 uur

Gerelateerde artikelen

Back to top button