Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Energiemaatregelen voor AA-landen

Zwolle – Het Energieloket van Verbeter & Bespaar Zwolle vervolgt de duurzaamheidscampagne voor woningen in de AA-Landen. Het is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen. Bent u geïnteresseerd? Kom dan op 11 mei aanstaande naar de informatieavond van Straataanpak in wijkcentrum de Bolder.

Onderzoek aantal woningen

Er is bij een aantal woningen in AA landen onderzoek gedaan. Per type woning zijn hierdoor de mogelijkheden voor energiebesparing of om energie op te wekken in kaart gebracht. Tijdens de bijeenkomst in het wijkcentrum kunnen woningbezitters zien wat dat voor hun betekent.

Consortia

Inmiddels zijn er enkele consortia opgericht onder de naam Duurzaamheid Combinatie Zwolle (DCZ). Dit is een initiatief van lokale bedrijven. Samen bieden ze een breed scala aan diensten en producten aan waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken. DCZ is lid van het Energieplein Zwolle-Kampen. Indien gewenst kan het consortia u op 11 mei een aanbod doen.
De bijeenkomst is voor alle bewoners van de Deurzerdiep, Eelderdiep, Vledderdiep, Anrijperdiep, Rengersdiep, Eerbeek, Elsbeek, Giesbeek, Glanerbeek , Haarbeek, Hofbeek, Leerninkbeek, Leuvenumsebeek, Loenensebeek, Lovinkbeek, Polbeek, Puutbeek, Reggelaan, Rutbeek, Ruurlosebeek, Slingerbeek, Soerensbeek, Strielandsebeek, Verwoldsebeek, Voerdensebeek, Vordensebeek en de Maaslaan.

Programma: 11 mei 2016

Wijkcentrum de Bolder, Dobbe 29 te Zwolle ( winkelcentrum de Dobbe).

18.45 uur Inloop
19.00 uur Verbeter & Bespaar vertelt over subsidies en leningen
19.30 uur DZC vertelt over de energiebesparingsmogelijkheden in uw woning en de realisatiekosten
20.00 uur Vragen/ advies
20.30 uur Sluiting

Gerelateerde artikelen

Back to top button