Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Energiebus; alles wat je wilt weten over energie-besparende maatregelen en asbestdakenverbod

Zwolle – Donderdagmiddag stond de energiebus van Verbeter & Bespaar  bij de supermarkt in Wipstrik. Eigen woningbezitters konden in de bus informatie krijgen over energie-besparende maatregelen. Ook kon de buurt terecht met vragen over het asbestdaken verbod dat in 2024 ingaat.

Zo was voor de woningeigenaren een energiescan en/of asbestscan mogelijk en konden ze  hulp krijgen bij het aanvragen van een energiebespaarlening. Ook waren er isolatieproducten en zonnepanelen te zien bij de bus.

Verbeter & Bespaar is het gemeentelijk energieloket en heeft als doel om woningeigenaren te informeren en te ondersteunen bij het besparen van energie in huis en de eventuele verwijdering van asbestdaken.  De energiebus staat de komende maanden op diverse plekken in Zwolle.

Foto: © Peter Denekamp

 

Hulp bij energie-besparende maatregelen woningeigenaren Info over asbestdaken verbod

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button