Nieuws uit ZwolleVoorpagina

ELVIS FEVER exclusief in Hedon!

The King is dead, long live the King! Op 8 januari zou Elvis 80 jaar zijn geworden en dat wordt zaterdag 10 januari exclusief gevierd in poppodium Hedon te Zwolle. Elvis gestript tot zijn essentie in een 100% puur rock ‘n roll concert met Black Elvis, King Benvis en The Retronettes. Elvis Fever is een avondvullende show vol hits van de jaren ’50, ’60 en ’70 in een spraakmakende show van 90 minuten. – “A Rocking Roadtrip from Memphis to Las Vegas” –

Om Elvis’ 80ste verjaardag in stijl te vieren presenteert de Belgische evenementenorganisatie Radio Modern de avondvullende show Elvis Fever. Tijdens deze even originele als indrukwekkende celebration wordt Elvis tot zijn essentie gestript in een 100% puur rock-‘n’-roll concert. Gedurende ruim 90 minuten worden zijn grootste hits van de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 geherinterpreteerd door een schare aan gepassioneerde, stijvolle performers en een zevenkoppige band; van de Sun Studio-periode, over de filmjaren tot zijn grote comeback apotheose in Vegas.

Black Elvis (UK) vs Benvis (BE)

Black Elvis, door Het Nieuwsblad gedoopt tot ‘de sensatie van de Genste Feesten’, neemt het op tegen zijn blanke evenbeeld Benvis in een battle of the Kings. Benvis, de bezieler van Radio Modern, was jarenlang frontman van bands als Benvis and His Rockets en The Mighty Quiffs. Hij is een geboren performer met de blues in het bloed. Black Elvis zong voor zijn Britse koningin en verlaat Buckingham Palace om de danspassen en medleys van zijn idool alle eer aan te doen.

The Retronetes

The Retronettes, onze troupe danseressen en zangeressen, charmeren iedereen die hun pad kruisen. Ze gogo dansten voor Buscemi op de Brusselse Grote Markt, blonken aan de zijde van Triggerfinger op Rock Werchter en bouwden een live circus voor Flip Kowlier. De Gentenaar doopte hen afgelopen Gentse Feesten de ‘sterren van de Stadshal’.


ELVIS FEVER!
Black Elvis, King Benvis, The Retronettes and a blasting band

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 10 januari
Open : 20:15 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 18,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Hedon Zwolle

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button