BluesworldRadio

Electric Hollers in Bluesworld Café

Live recorded @ Hedon Zwolle

Zwolle – Sinds dit seizoen verzorgden Tonio Aa en  Cor Bartelink één keer per maand een Bluesworld Café-uitzending live vanuit de Zwolse poptempel Hedon. De kleine zaal van Hedon wordt daarbij omgetoverd in een heus bluespodium waar de sfeer ‘Blues, Bar, Biertje’ optimaal tot zijn recht komt. Iedere maand komt de top van de Nederlandse bluesscene naar Zwolle. Behalve een spetterend optreden, dat live op Radio Focus wordt uitgezonden, worden ze natuurlijk ook geïnterviewd voor het optreden. Dinsdag 1 oktober is het podium voor de nieuwe formatie Electric Hollers.

Bluesworld Café
Live in de kleine zaal van Hedon én Live op Radio Focus
Dinsdag 01 oktober 20.00 – 22.00 uur (toegang gratis, zaal open 19.30 uur)
Luister live mee op rtvfocus.nl/live-radio

Bluesworld is een programma van Tonio Aa en Cor Bartelink. Al ruim 10 jaar laten zij de blues in al haar prachtige facetten klinken op de radio vanuit Zwolle. Sinds kort heeft de live versie onder de naam Bluesworld Café de overstap gemaakt naar de Zwolse Poptempel Hedon. Maar ook zullen er straks weer meer uitvoeringen te horen zijn van Bluesworld Studio.

Electric Hollers

Electric Hollers is een nieuwe blues/rocksensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwt de band verder aan hun live-reputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. In oktober staat de band in de finale van de Dutch Blues Challenge.

De nieuwe bluessensatie uit Nederland Electric Hollers treden dinsdag op in Bluesworld Café. ©Electric Hollers

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button