RadioTopPepper van de Week

El Paso’s City Lights TopPepper van de Week

Zwolle – We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoeveel mooie muziek er uit Zwolle komt! Eén van de talloze voorbeelden is de band El Paso. Zij maken op geheel eigen wijze – en zonder concessies te doen aan de commercie of aan platenmaatschappijen – de mooiste muziek. Gelukkig voor ons  wist Dirk van Coevorden ze te strikken voor een live-sessie in Studio Stadkamer. En en passant benoemde hij het nummer City Lights tot de vijfde TopPepper van de Week.

Met de TopPepper van de week zetten we iedere week een artiest extra in de schijnwerpers. Het liefst een Zwolse artiest en het liefst een recent nummer. Maar altijd mooi. Ben jij ook artiest uit Zwolle en omgeving, meld je dan aan en wie weet ben jij de volgende TopPepper van de Week. 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button