LifestyleNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Eindshow Bloem & Styling van Zone.college succesvol

Zwolle – “Wat een gave show op een super mooie locatie.” De reacties van de bezoekers van FlowerFusion, de eindshow van de opleiding Bloem & styling van Zone.college, spraken voor zich. Ruim vijfhonderd bezoekers kregen van zeventig studenten Bloem & styling meer dan honderd unieke, groene kunstwerken gepresenteerd. In de grote zaal van Theater De Spiegel in Zwolle werd woensdag een afwisselende show neergezet, waarbij de studenten begeleid door een DJ en een lichtshow, hun vakmanschap en creativiteit lieten zien.

Na afloop van de show konden de werkstukken worden bewonderd in de foyer van het theater. De studenten waren hier ook aanwezig om hun werk toe te lichten en te vertellen over welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. De complimenten van bezoekers waren ook hier overweldigend en hartverwarmend.

De opleiding Bloem & styling organiseert elk jaar een eindshow. Dit jaar voor het eerst in Theater de Spiegel. De samenwerking werd door beide partijen als zeer positief ervaren. FlowerFusion staat voor spelen met kleuren, vormen en natuurlijke materialen, het mixen van stijlen en het toepassen van complexe technieken. Resultaat: meer dan honderd unieke werkstukken, zoals innovatieve arrangementen, bruidswerk, showboeketten, kransen en plantenarrangementen. Alle examenwerstukken zijn beoordeeld door vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven.

Een aantal werkstukken krijgt na FlowerFusion een plek op het tiendaagse kunstevenement Proto Op zes locaties in de binnenstad (Schouwburg Odeon, Stadkamer, Waanders In de Broeren, Theater De Spiegel, Kinki Kappers, Stadhuis) kunnen bezoekers nog eens nagenieten van de werkstukken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button