Nieuws uit ZwolleRadioStudio Stadkamer

Eindelijk nieuwe editie Zwolle-Live

30 november wordt weer ouderwets feestje

Zwolle – De stad moest er zes jaar op wachten. Maar eind november is het dan eindelijk weer zover. Na eerdere edities in 2012 en 2013 keert Zwolle-Live terug op de agenda. Organisatoren Fred Drouven en Marco Ruiter hebben er zichtbaar zin in. Als je kaarten wilt hebben dan moet je snel zijn. De Buitensoos heeft zo’n 800 plaatsen maar er gaan er ongeveer 600 in de vrije verkoop.

Studio Stadkamer is het lunchprogramma van Radio Focus. Iedere dinsdag en vrijdag – tussen 12 en 14 uur – wordt dit live uitgezonden vanuit het huiskamercafé in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. 

In Studio Stadkamer vertelden Fred en Marco dat ze zelf eigenlijk ook vinden dat het veel te lang duurde voor een nieuwe Zwolle-Live. Maar ze weten ook nu al zeker dat deze editie er één wordt om in te lijsten. Door het mixen en mengen van de verschillende bands en artiesten ontstaan er combinaties die nummers kunnen spelen die normaal nooit uitgevoerd kunnen worden. Juist dat concept maakt Zwolle Live tot zo’n feest, aldus de beide organisatoren.

Zwolle Live keert na zes jaar niet alleen terug in Zwolle maar ook op de oude locatie. De Nieuwe Buitensociëteit wordt op 30 november omgebouwd tot feestlocatie. Alle stoelen gaan eruit, daardoor kunnen er zo’n 800 mensen in de zaal. Voor de vrije verkoop komen er ongeveer zeshonderd kaarten beschikbaar. Wil je dit feest meemaken moet je dan ook zorgen dat jer op tijd bij bent.

Op 30 november keert Zwolle Live na 6 jaar weer terug op de agenda. ©Zwolle Live

Het hele programma is te vinden op Zwolle-live.nl. Behalve het hoofdprogramma dat wordt gebouwd rondom de topbands Lead en Barcode – afgewisseld dus met andere (verrassings-)artiesten, wordt het publiek ook vooraf en na die tijd in de foyer vermaakt door respectievelijk Scrambled en Juffrouw Jannie.

Fred Drouwen en Marco Ruiter organiseren na zes jaar weer een Zwolle Live. ©RTV Focus

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button