KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Einde G-kegelen

Zwolle – Doordat de gemeente de pacht opgezegd heeft van het kegelhuis, is er na 11 jaar is er (voorlopig) een einde gekomen aan het “gehandicapten” kegelen. 11 jaar geleden begon een groep enthousiaste vrijwilligers onder de bezielende leiding van Geert Kuipers, later over genomen door Harrie Fiet, deze speciale groep kegelaars de edele kegelsport te leren. Sindsdien is het altijd op de maandagavond een drukte van belang. Een groep van rond de 20 G-kegelaars hielden zich bezig met deze mooie sport.

Er werd heel fanatiek gesport, maar bovenal veel gelachen, mooie prijzen gewonnen en feest gevierd. Toen kwam Corona en lag het hele kegel gebeuren stil. En daaroverheen dus het bericht van de Stichting dat op last van de gemeente ons mooie kegelhuis per 1 april dicht moet. Besloten werd om het G-kegelen voorlopig maar niet meer op te starten. Dat kon natuurlijk niet zo maar, dus volgde er op maandag 11 oktober nog één grandioze slotavond dan.

De meeste kegelaars en alle vrijwilligers en een afvaardiging van VG Sport waren hierbij aanwezig. VG Sport had gezorgd voor wat lekkers bij de koffie en had voor alle kegelaars nog een mooie medaille.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button