112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Eigenwijze vissers zetten auto in water van uiterwaarden IJssel, hulpdiensten rukken uit

Zwolle – De politie kreeg donderdagmiddag een melding van een auto te water in de IJssel bij Zwolle. Door deze melding rukte ook de brandweer uit mét de boot. Toen de boot half in het water was kwam er meer informatie binnen over het incident.

Volgens een voorlichter van de politie ging het om een auto van een stel ‘eigenwijze vissers’. De vissers wilden hun auto niet weghalen uit de uiterwaarden toen het water op het hoogste punt kwam.

De auto kwam hierop voor een deel onder water te staan waardoor de indruk ontstond dat de auto in het water zou verdwijnen. Hierop heeft de brandweer de boot weer op de trailer gehesen en zijn de hulpdiensten weer vertrokken.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button