Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Eerste Zwolse Stadscamping bij de Schellerhoeve is een feit

Zwolle – Vrijdagavond arriveerden de eerste campinggasten op de Zwolse Stadscamping bij de Schellerhoeve. Een tijdelijke camping achter het terrein van de wijkboerderij in Zwolle Zuid voor mensen met een kleine portemonnee.

Op een door bomen omgeven grasveldje staan van 4 t/m 11 augustus 25 gezinnen die niet of nooit met vakantie gaan. Welzijnsorganisatie Travers heeft, samen met betrokken partners en bewoners de kampeerplek gerealiseerd. Naast een ingerichte gezinstent waar ze een week lang mogen kamperen is er een volledig animatieprogramma en wordt er gezorgd voor gezamenlijke maaltijden.

De aanwezige kids speelden zaterdagavond al een lekker potje voetbal op het veldje naast de wijkboerderij. En ook de groene omgeving en de dieren maken het voor de gasten tot een mooie vakantie. En voor wie nog wat extra;s wil zijn er volop mogelijkheden zoals een graffiti workshop , een zeskamp , bootcamp, circusspeelplaats een bonte avond en groenactiviteiten.

De Stadscamping wordt o.a. mogelijk gemaakt door het Travers Fonds, IKEA, het Hervormd Weeshuis, de matches die we gemaakt hebben op de Beursvloer, de inzet van onze samenwerkingspartners en de materialen die we van hen mogen lenen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button