Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Eerste speurtocht langs de Stadsdijken Zwolle van start

Zwolle – Vandaag om 11:00 uur ging de eerste speurtocht langs de Stadsdijken Zwolle in Holtenbroek van start. Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft in samenwerking met Travers Welzijn een speurroute ontwikkeld voor kinderen van 6 – 12 jaar uit Holtenbroek.

Hier werkt het waterschap aan een dijkversterking en deze speurroute is bedoeld om kinderen meer te leren over dijken en water. De deelnemers kregen een speurtasje met allerlei leuke spulletjes die ze konden gebruiken tijdens het speuren langs de Stadsdijk, zoals een verrekijker, een kwast en een loepje. De eerste speurtasjes werden vanmorgen om 11.00 uur uitgereikt door waterschapsbestuurder Breun Breunissen op de dijk bij Wijkboerderij De Klooienberg in Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button