SportZaalvoetbal

Eerste periodekampioenen een feit in WRZV competitie

Zwolle – Nadat Innofeet vorige week al het periodekampioenschap mocht vieren in de 1e klasse C van de woensdag waren deze week de teams van All Stars en Aqua Comfort Zwartewaterland aan de beurt om de champagne te ontkurken. Ook zij waren nog ongeslagen en hadden alle wedstrijden omgezet in een zege.

In een leuk duel mocht de All Stars de eerste prijs van het seizoen binnenhalen door een 9-6 zege op Salverda Bouw 2. De concurrenten Flexible+ en Macs Moves wonnen ook hun wedstrijden, maar staan inmiddels op een te grote afstand om de koploper te bedreigen. Macs Moves was met 9-2 te sterk voor The black Ties en Flexible+ won met 11-2 van FC Pitt. Wilco’s Ultimate Team mocht ook weer drie punten bijschrijven na een 7-3 zege op Campinteam 3. Pionplus won met 3-2 van IJsselhallen Zwolle.

De jongens van L&M Workwear moesten afgelopen week flink aan de bak. Ze moesten aantreden tegen koploper Aqua Comfort Zwartewaterland, die bij winst de periodetitel niet meer kon ontgaan. Aqua Comfort zette flink aan, maar zag pas na de rust het verzet van de jongens van L&M Workwear staken. Aqua Comfort won ruim met 14-1. Ook directe concurrent voor de titel Keijl Flevo Holland won haar wedstrijd met 9-7 tegen het verrassend sterke Pandje 2.0. Het spannende duel tussen Absens Carens 1 en zvt Edon werd nipt met 4-6 gewonnen door Edon. Topcareerz was met 7-5 te sterk voor KGK Klusgeklaard en Team Tiki Taki speelde met 3-3 gelijk tegen Grandesco.

Afgelopen maandag maakte ook Nico Brillen weer haar rentree in de WRZV hallen als opvolger van de naamgever FC United. Nico had een aantal nieuwe spelers ingepast, maar dat had nog niet echt een positief effect op het resultaat. Het eerste duel in de nieuwe samenstelling ging met 6-1 verloren tegen Zwolle Zuid, waar keeper Christian Spaay weer eens mocht uitblinken. De Blije Kornuiten wonnen in een doelpuntrijk duel met 9-7 van Anico en De Blauwe Muggen speelden met 3-3 gelijk tegen Atletico Zwolle. Wederom stond er weer veel publiek op de ring bij de wedstrijden tussen Hermanos en Marrakech. Helaas viel er weinig te juichen voor de Hermanos aanhangers, aangezien koploper Marrakech zich niet liet verrassen. Marrakech won vrij gemakkelijk met 13-4. Ook Exstudiantes Zwolle won haar wedstrijd met 5-0 van ZWB.

In de 2e klasse A blijft het reuzespannend in de strijd om de eerste periode. Het duel tussen Bluefinger Wolves en het ongeslagen Mooie Mannen Brigade bracht de toeschouwers niet de verwachte spanning waarop was gehoopt. De Wolves speelden weer slim hun eigen spel en lieten de Mooie Mannen het spel maken. Het resultaatvoetbal bleek de juiste tactiek, aangezien de Wolves met 5-1 wisten te winnen en nu de koppositie hebben heroverd van de Mooie Mannen Brigade. Verder kreeg de Haan Caravans met 2-10 klop van TGL Football en won Motivo met 6-4 van SC PEC Zwolle. De Bever Boys wonnen nipt met 7-6 van Café de Hetebrij en Absens Carens 2 verloor met 2-6 van FC Blikkie.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 4 en woensdag 6 december. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Woensdagavond 6 december speelt WRZV Zwolle thuis tegen zvv Lelystad om 20.30 uur. Woensdagavond 6 december speelt WRZV Zwolle thuis tegen zvv Lelystad om 20.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma en start de jeugdcompetitie woensdag 6 december om 17.30 uur. Voor informatie over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Limdoean jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button