Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Eerste Fietsfestival op het Stationsplein

Zwolle – Vandaag zijn alle fietsers welkom op het Fietsfestival: jong en oud. Of je nou fietst op een stadsfiets, driewielfiets of speed pedel: iedereen is lid van de fietsfamilie. Het festival is gratis: zowel alle activiteiten als de workshops. Wil je zeker zijn van een plekje bij een workshop? Geef je hier op!
Uitgebreide videoreportage is maandag te zien in het Zwolle Actueel Journaal ieder heel uur op de TV zenders van Zwolle: Ziggo kanaal 44 en KPN kanaal 1396.

Fietser centraal

De fiets zorgt voor verbinding en vrijheid, en de fiets is er voor iedereen. Daarom staat tijdens het Fietsfestival de fietser centraal. Vandaag staat de fiets in de spotlight en worden fietsers van alle leeftijden verbonden met elkaar. Op en rondom het stationsplein in wereldfietsstad Zwolle beleef je fietsgeluk op alle mogelijke manieren.

Programma

Het programma bestaat uit fietsactiviteiten, muziek en workshops voor jong en oud. Thema’s als gezondheid, veiligheid, innovatie, duurzaamheid & milieu en een leefbare stad staan op de agenda. Samen met Fietsersbond Zwolle en de gemeente Zwolle wordt er een actieve dag vol interactie van gemaakt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button