Nieuws uit ZwolleProgramma'sTV KortVoorpagina

Eerste Coffee with a Cop bij McDonalds Zwolle-Noord

Zwolle – Een kopje koffie met de politie is een idee uit 2011 en is ontwikkeld in de Verenigde Staten door de Hawthorne Police Department Californië. Zij wilden succesvolle interacties met de burgers binnen haar gemeente en zochten daar nieuwe manieren voor.

De Californische politie wilde haar burgers beter leren kennen en haar dienstverlening naar de burgers toe versterken. Het concept is erg succesvol en wordt momenteel uitgevoerd in 50 staten van de VS, Canada, Australië, Afrika en nu dus ook in Europa.
33018696803_eebd0ae780_z

33676103962_d2c2736bdd_z

 

Politie Dordrecht is het eerste politieteam in Nederland die het concept Coffee with a Cop samen met McDonald’s heeft omarmd en succesvol heeft uitgevoerd. Ook politie Zwolle is geïnspireerd geraakt en organiseert dit vanaf 4 april samen met McDonald’s Zwolle Noord!
Mc Donalds biedt de burgers en politie Zwolle zowel de ruimte als de koffie aan!

Coffee with a Cop is op een ontspannen en informele wijze praten met u over het politiewerk. Er zijn geen afleidingen zoals meldingen en of telefoons die het gesprek afbreken.

Politie Zwolle vindt het belangrijk om te weten wat de burger belangrijk vindt in zijn of haar buurt. Coffee with a Cop biedt de mogelijkheid de dienstverlening te versterken en haar burgers beter te leren kennen. Coffee with a Cop verlaagt op deze manier de drempel voor de burgers.

 

33702984911_128e69a7b8_z

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button