112 nieuwsNieuws uit ZwolleTV KortVideo NieuwsVoorpagina

Eerste aanhouding dankzij politiekids!

Zwolle – Vanmiddag werden de eerste Politiekids van de wijk Stadshagen beëdigd door burgemeester Meijer en politiechef van het Stadsdeel West.

Na de feestelijkheden leek er helaas een smet op de middag te ontstaan omdat de fiets was gestolen van een van de nieuwe Politiekids. Maar deze Politiekid is duidelijk niet voor niets door de selectie gekomen! Toen hij in de omgeving op zoek ging naar zijn fiets zag hij de fietsendief voorbij fietsen op zijn eigen fiets. Terwijl hij de dief kordaat en zonder aarzeling aansprak zag zijn moeder kans de senior collega’s van haar zoon te waarschuwen.

Hoewel de Politiekid de hulp duidelijk niet nodig had, omdat hij zijn fiets zelf alweer terug had, heeft de politie de fietsendief in de kraag gevat. De man zit op dit moment nog vast voor verder onderzoek.

De politie Zwolle is natuurlijk zeer trots op dit strakke optreden van deze Politiekid en heeft er geen twijfel over dat deze met glans zijn opleiding gaat doorlopen!

Wilt u op de hoogte blijven van de avonturen van de Politiekids Stadshagen? Bezoek https://www.facebook.com/Politiekidsstadshagen/ en like de fanpage om niets meer te missen!

Politiekids

Gerelateerde artikelen

Back to top button