Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpaginaWinter Zwolle

Een ware ijsbaan in Theater de Spiegel

Zwolle – Rond de kerst 2016 komt er in Theater de Spiegel een echte ijsbaan. Niet voor de inwoners van Zwolle, maar voor maar liefst 30 kunstschaatskampioenen die de kerstklassieker Notenkraker on Ice gaan opvoeren.

Het sfeervolle en alom bekende verhaal van de Notenkraker is een echte kerstklassieker. Het vrolijke en wonderlijke schouwspel is voor alle generaties een genot om naar te kijken. Met de Muizenkoning, Sneeuwkoningin en Suikertaart-fee. Het ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor het eerst op het ijs te bewonderen!

Notenkraker on Ice vertelt het bekende verhaal van Clara, die op Kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Wanneer zij slaapt en de klok 12 uur slaat komt de pop in haar droom tot leven. Hij verandert in een prins, samen beleven zij avonturen.

Grootse decors, kleurrijke projecties, weelderige kostuums en indrukwekkende speciale effecten zorgen gegarandeerd voor een adembenemende show.

Na een uiterst succesvolle internationale tour is deze hit show nu te zien tijdens de feestdagen in Theater De Spiegel. Een geweldig kerstuitje voor de hele familie. Kerstmis 2016 wordt er één om nooit te vergeten!

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button