Kunst & CultuurNieuws uit ZwollePodcastsVoorpagina

Een mens lenen als een boek. Dat kan in Stadkamer Zwolle

Human Library: in gesprek gaan in plaats van een boek lezen

Zwolle – Ze noemen zichzelf ‘een boek’ en je kunt ze dan ook gewoon lenen. Maar het gaat toch echt om mensen. Zo’n 10 personen, allemaal met een bijzonder verhaal, zijn komende zaterdag te vinden in de Stadkamer Centrum. Aan de hand van de titel, bepaal je met welk ‘boek’ je je even terugtrekt in een hoekje. Soms is het een vast verhaal dat de geleende persoon vertelt, bij een ander staat er helemaal niets van te voren vast. Maar altijd draait het uit op verrassende gesprekken. Eén van de titels – Jeanne Diele-Staal – vertelde in Zwolle Actueel waarom zij meedoet aan dit bijzondere project.

Klik hier voor meer informatie
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button