Nieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

Een dikke 8 voor de buschauffeurs van RRReis / Keolis

Zwolle – Reizigers zijn tevreden over de dienstverlening van RRReis. Ze geven Keolis een gemiddeld rapportcijfer van 7,6. De buschauffeurs krijgen zelfs een ruime 8! Dit komt uit een tevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Keolis Nederland, het bedrijf dat het OV onder de naam RRReis verzorgt. In oktober gaven ruim 5.300 reizigers hun mening over diverse onderdelen van de dienstverlening van RRReis.

Chauffeurs krijgen hoge waardering

Reizigers waarderen de vervoerder voornamelijk vanwege de chauffeurs. Zij krijgen een 8,3 van de reizigers. Daarnaast zijn reizigers tevreden over de frequentie van het op tijd rijden en de prettige reis die ze met de comfortabele bussen kunnen maken. Reizigers die een minder goede beoordeling geven, noemen met name bussen die te laat komen en de drukte tijdens de spits. Daarnaast gaf een aantal reizigers aan, dat ze bussen het liefst vaker zien rijden.

Uitdeelactie: warme chocolademelk

Keolis is verheugd dat reizigers tevreden zijn met de dienstverlening in de provincies Gelderland en Overijssel. Daar zet de vervoerder zich elke dag weer voor in. Deze waardering is het mooie resultaat daarvan. Keolis bedankt de reizigers dan ook voor de mooie cijfers en het reizen met RRReis. Daarom deelt de vervoerder van maandag 5 tot en met zaterdag 10 december van 15:30 tot 18:30 uur warme chocolademelk uit. Dat gebeurt afwisselend op de busstations in Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Ede, Harderwijk en Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button