EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ecodrome terrein nu definitief overgedragen aan ‘TiZwolle

Met de ondertekening van het contract door wethouder René de Heer en directeur Martyn Besselsen is de overdracht van het voormalige Ecodrometerrein aan ´TiZwolle een feit. Begin oktober werd bekend dat de eigenaren van Summercamp Heino het terrein gaan ontwikkelen tot vrijetijdspark voor alle leeftijden. Nadat de buurt is geïnformeerd over de plannen en ook de gemeenteraad positief reageerde stond niets de overdracht meer in de weg.

Divers aanbod activiteiten groepen en individueel

Straks kunnen naast groepen kinderen en jongeren, ook individuele bezoekers, families, gezinnen, vriendengroepen en collega’s er terecht voor een divers aanbod aan activiteiten. Het terrein zal zo ingericht worden dat bezoekers er zowel met mooi als met minder goed weer goed terecht kunnen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het groene en blauwe karakter van het terrein.

Opening medio 2015

Het is de bedoeling dat het park nabij het centrum van Zwolle vanaf medio 2015 gefaseerd wordt opengesteld voor een dag of dagdeel vermaak. Later zal daar ook een groepsaccommodatie met 300 bedden aan toegevoegd worden. Hiervoor moet eerst het bestemmingsplan nog worden aangepast.

Inrichting wordt komende maanden uitgewerkt

De plannen voor de inrichting van het terrein in Zwolle worden in de komende maanden verder uitgewerkt en afgestemd met de buurt. Wanneer ze concreter zijn zullen ze worden gepresenteerd. De bewoners en ondernemers in de omgeving zijn schriftelijk en tijdens een inloopavond geïnformeerd over de plannen.

Verdere ontwikkelingen zijn te volgen op:

‘TiZwolle

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren