Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar van Born 60 jaar getrouwd

Zwolle -De heer en mevrouw van Born – Hut zijn op maandag 18 juli 60 jaar getrouwd. Wethouder Arjan Spaans is bij het echtpaar op bezoek geweest om ze persoonlijk te feliciteren.

Meneer van Born is geboren op 21 oktober 1935 en mevrouw van Born – Hut is geboren op 10 september 1936. Ze hebben elkaar ontmoet bij Stork Dieselmotoren. Ze waren daar allebei werkzaam. Op 18 juli 1962 zijn ze in Zwolle getrouwd.

Meneer van Born heeft bij het NIC (voorheen Rijksinkoop Bureau)  gewerkt als leidinggevende kwaliteitsbeheer. Mevrouw van Born – Hut heeft in de gehandicaptenzorg gewerkt en later heeft ze kantoorwerkzaamheden gedaan bij Stork.

Het echtpaar heeft twee dochters, vier kleinkinderen en ook zijn ze inmiddels overgrootouders van vier achterkleinkinderen.

Mevrouw van Born is graag creatief bezig. Meneer heeft vroeger veel aan tourschaatsen gedaan. Heeft veel sportmassages gegeven en is sportinstructeur geweest. Sport in het algemeen is tot op heden een grote hobby, zo is meneer nog trouwe supporter van PEC.

Gerelateerde artikelen

Back to top button