Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Ruurs – den Boer 60 jaar getrouwd

Zwolle – Herman en Corry Ruurs – den Boer  waren op donderdag 5 augustus 60 jaar getrouwd. Wethouder Michiel van Willigen bracht het echtpaar donderdag een bezoek in hun woning in de Aa-Landen in Zwolle om ze persoonlijk te feliciteren.

Herman en Corry zijn op 5 augustus 1961 getrouwd in Amsterdam. Ze zijn begonnen op een zolderkamer die ze huurden. Dat was toen de enige woning die ze konden krijgen. Ze zijn vier keer verhuisd in Amsterdam. Als laatst hebben ze gewoond in het pand waar in de oorlog de Joodse Raad gevestigd was. Ze waren daar gezamenlijk conciërge, naast hun eigen werk.

Herman was voor het trouwen zeeman op de grote vaart. Daarna heeft hij aan de wal gewerkt als chauffeur en later was hij chef expeditie in Nuth bij AGA waar ze voor het eerst een mooie flat kregen met een eigen slaapkamer. Corry heeft altijd op kantoor gewerkt, haar laatste jaren bij de Sosa in Zwolle waar ze het erg naar haar zin had.

Herman en Corry hebben samen twee dochters, twee schoonzonen, een kleindochter, een achterkleinzoon en een bonuszoon. Ze genieten samen van fietsen in Zwolle en omgeving. Herman met zijn driewieler en Corry op de e-bike.

Foto: © Ilja Holsappel

Gerelateerde artikelen

Back to top button