BerkumNieuws uit ZwolleVoorpagina

Echtpaar Marskamp – Laarman uit Berkum 65 jaar getrouwd

Zwolle – Wethouder William Dogger ging donderdagmiddag op bezoek bij het echtpaar Marskamp – Laarman in de Abelenlaan. Willem en Jennigje vierden maandag hun 65-jarige huwelijk.

Willem Marskamp is geboren op 25 april 1929 in Zwollerkerspel en Jennigje Laarman op 25 december 1929 eveneens in Zwollerkerspel. Het echtpaar heeft elkaar ontmoet in Berkum bij de Christelijke Jeugd Vereniging. Ze trouwden op 3 juni 1954 in Zwollerkerspel. Willem en Jennigje hebben vijf kinderen en negen kleinkinderen.

Het gezin woonde in Zwartsluis, Dalfsen en Zwolle. Willem Marskamp heeft gewerkt als boerenknecht en vrachtwagenchauffeur. Jennigje Marskamp – Laarman was monsternemer en hulp in de huishouding.

Pony’s zijn de hobby van Willem. Jennigje houdt van de tuin, vogels en kleding naaien.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button