Nieuws uit ZwolleSport

Echt gras voor PEC Zwolle!

Zwolle – Uitgerekend op de 110-jarige verjaardag van PEC Zwolle, is er groot nieuws te melden. De club stapt per direct van het kunstgrasveld af en gaat over naar een natuurgrasmat in het MAC3PARK stadion!

Er komt daarmee een einde aan een periode van 13 jaar, waarin de Blauwvingers op een kunstgrasondergrond hebben gevoetbald. Daarnaast is het voor het eerst dat er echt gras komt te liggen in het MAC3PARK stadion, waar de club sinds de zomer van 2007 de thuiswedstrijden speelt.

Jeroen van Leeuwen, algemeen manager PEC Zwolle: ,,Met deze transitie zetten we een reuzenstap in het verder professionaliseren van het topsportklimaat bij de club. Het complexe proces heeft ruim een jaar in beslag genomen, want het is meer dan alleen even een veld vervangen. Ik ben dan ook oprecht blij dat het gelukt is en dat we op de zeer korte termijn met de werkzaamheden beginnen. De verwachting is, dat het nieuwe speelveld over ongeveer acht weken bespeelbaar is.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button