KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

€ 2.300,- opgehaald voor Zomerfeest voor Zwolse minima-gezinnen

Zwolle – Op 5 mei werd door de Rotary Zwolle-Noord een cheque van € 2.300,- overhandigd aan Stichting Kind in Beeld. Dit bedrag is door de Rotary Zwolle-Noord afgelopen december opgehaald door middel van een oliebollen-actie en een kerstbingo. Het geld dat is opgehaald zal worden besteed aan Hét Grote Zomerfeest op woensdag 29 juni.

Hét Grote Zomerfeest wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Deze keer zal het zomerspektakel plaats vinden bij Atelier Tink. Tweehonderd kinderen en ouders uit Zwolse minima- gezinnen kunnen dan meedoen aan allerlei leuke activiteiten, zoals schilderen, schminken, voorlezen en spelen in hooischuur. Daarnaast er zijn ook clowns aanwezig, kan er geproefd worden van verschillende taarten en kunnen de kinderen in een grote vuurkorf heerlijke marshmallows roosteren. Uiteraard kan op een zomerfeest een ijsje niet ontbreken en daarom wordt door IJssalon Talamini een ijscokar vol met verfrissend ijs gedoneerd.

Thea Reuvekamp van de Rotary Zwolle-Noord: “We zochten afgelopen jaar een goed doel in Zwolle waar we een duurzame samenwerking mee aan konden gaan. Deze hebben we gevonden in Stichting Kind in Beeld. We kwamen er al snel uit om samen Hét Grote Zomerfeest dit jaar te organiseren, maar dat daar nog wel extra budget voor nodig was. Samen met de Stadsbakker en onze leden hebben we een oliebollen-actie opgezet en daarnaast nog een kerstbingo georganiseerd. Al met al leverde dit een aanzienlijk bedrag op, waardoor we vele kinderen een plezierige en zomerse dag kunnen bezorgen.”

Wilt u een financiële bijdrage leveren en er zo voor zorgen dat kinderen uit Zwolse minima-gezinnen
plezierige activiteiten kunnen beleven? U kunt uw bijdrage storten op rekening: NL91 RABO 0305
2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. Meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button