Nieuws uit ZwolleSkeelerenSportVoorpagina

Dwars door Zwolle skeeleren tijdens eerste Night Skate van seizoen

Zwolle – De kop is eraf. De eerste Night Skate Zwolle van het jaar werd vrijdagavond verreden. De temperatuur kon nog wat hoger. Maar de mooie route maakte het meer dan goed voor de om en nabij de vijftig deelnemers. Er werd gestart in  Park de Wezenlanden waarna koers werd gezet naar de Brinkhoek en Berkum. Na een rustpauze ging het verder en eindigde de avond weer in het park.

Wil je volgende keer ook meedoen? De Night Skates zijn gratis en worden dit jaar nog vier keer gehouden. Op 7 juni, 5 juli, 23 augustus en 20 september wordt er weer vanuit Park de Wezenlanden vertrokken voor een nieuwe Night Skate editie.

Night Skate Zwolle
Zwolskate, Schaatsvereniging Zwolle en Team Night SkateZwolle organiseren sinds 2015 skateroutes in de gemeente Zwolle. Om sport, cultuur en de mens met elkaar te verbinden en elkaar te laten ‘ontmoeten’. Het doel is het creëren van een veilige laagdrempelige sportactiviteit. Een activiteit zonder wedstrijdelement en toegankelijk voor alle leeftijden. Waar de sfeer van gezamenlijkheid en het plezier van recreatief bewegen de ultieme ervaring is

Back to top button