Ondernemend nieuws

Duurzaam kunstgras met een non-direction uiterlijk

Non-direction kunstgras is populair bij mensen en bedrijven op zoek naar een kunstmatig gazon. Dat is begrijpelijk en verklaarbaar, want kunstgras met een non-direction uiterlijk ziet er levensecht uit. De grassprieten staan alle kanten op en daarom komt het heel dicht in de buurt van een natuurlijk gazon. Heb je plannen om de tuin onder handen te nemen en overweeg je om kunstgras aan te schaffen? Verdiep je vooral in non-direction kunstgras! Waarin verschilt non-direction kunstgras van standaardkunstgras, welke voordelen levert het op en waarom is het zinvol om deze kunstgrassoort in jouw tuin aan te leggen?

Wat is non-direction kunstgras?

Ga je kunstgras kopen en twijfel je nog over welk soort? Non-direction is een product dat steeds meer in trek is bij een brede doelgroep. Je komt het tegen in tuinen, maar ook op sportvelden en rondom bedrijven. Bij kunstgras met een non-direction uiterlijk wijzen de grasvezels meerdere richtingen uit. Dit betekent ook dat de zogenaamde gleuf verdwijnt. Non-direction kunstgras ziet er van alle kanten voller uit en zorgt daarom voor een schitterende uitstraling, vanuit welke hoek je ook kijkt. Droom jij van een groen gazon met een natuurlijke look? Met non-direction kunstgras investeer je in een duurzame en smaakvolle buitenruimte.

Waarin verschilt non-direction kunstgras van regulier kunstgras?

Het grootste verschil tussen non-direction kunstgras en standaardkunstgras zie je vooral terug in de vezels. Regulier kunstgras beschikt namelijk over een enkele poolrichting zodat het gras er aan de ene kant mooier uitziet dan aan de andere zijde. Dit is bij non-direction kunstgras totaal anders. Dankzij de nieuwste techniek heb je van elke kant zicht op een prachtig grasveld. Op die manier lijkt kunstgras nog meer op een natuurlijk gazon. Juist in je zoektocht naar een nieuwe grasmat wil je een buitenruimte met een robuust uiterlijk. De perfecte reden om te kiezen voor non-direction of multidirectioneel kunstgras!

Waarom je in jouw tuin kiest voor non-direction kunstgras

Heb je lang gewacht met het bestellen van kunstgras, omdat je liever een gazon hebt met een natuurlijke uitstraling? Grijp nu je kans en kies voor non-direction kunstgras. Deze kunstgrassoort beschikt over een mooie look en levert je nog veel meer voordelen op. Non-direction kunstgras kenmerkt zich namelijk door een lange levensduur en is om die reden zeer duurzaam. Daarnaast is de grasmat zeer geschikt voor intensief gebruik en daarom ideaal voor gezinnen met kinderen. Kwalitatief kunstgras blijft te allen tijde mooi en dus hoef je niet bang te zijn voor verkleuringen. Kortom: bestel online een kunstgrassoort in een kleur, structuur en hoogte op basis van jouw wensen.

Snel en gemakkelijk non-direction kunstgras leggen

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die non-direction kunstgras biedt? Het leggen van multidirectioneel kunstgras gaat sneller dan standaardkunstgras. Je hoeft het gras niet één specifieke richting op te leggen en om die reden zijn werkzaamheden vlotter af te ronden. Is het zelfstandig leggen van een kunstmatig gazon niet aan jou besteed of werk je liever met iemand samen? Vraag een bekende of schakel een professional in voor de allerbeste

Gerelateerde artikelen

Back to top button