KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Duitse band FEUERENGEL in april voor twee shows naar Hedon

Zwolle – Op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april komt de officiële Rammsteincoverband FEUERENGEL terug naar Zwolle voor maar liefst twee shows De sensationele Duitse band gaf al meerdere uitverkochte optredens in Zwolle en belooft weer een groot spektakel te worden met veel vuur en uiteraard de wereldhits van Rammstein. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van FEUERENGEL een flinke stap verder. Met vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden, Rammstein.

Al snel zorgde FEUERENEL voor veel interesse bij de Duitse en later ook de Nederlandse pers met vele uitverkochte shows als gevolg. Maar daar bleef het niet bij, zelfs de heren van Rammstein zelf waren onder de indruk, wat leidde tot een uitnodiging om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid. De band speelde in totaal al vier keer eerder in Zwolle voor een uitverkochte Hedon.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 1 april & zaterdag 2 april 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree: €29

Kaartenverkoop

Gerelateerde artikelen

Back to top button