LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Drukte bij de ijsbaan op het Rodetorenplein

" Zwolle is een stad die een ijsbaan nodig heeft."

Zwolle – “Elke stad heeft een schaatsbaan nodig en dat het zo druk is, is een mooie afsluiting.” vertelt initiatiefnemer Akim Bwefar op een van de laatste dagen dat de ijsbaan open is.

Evenementen in de stad

” Het is gewoon ondenkbaar dat er in het mooie Zwolle geen ijsbaan zou zijn. Dus hebben we de handen ineen geslagen.” De nieuw opgerichte stichting ‘Evenementen in de Stad’ waarvan Akim Bwefar deel van uitmaakt, wil zich naast dit evenement indien mogelijk richten op meerdere evenementen voor de stad. De basis van de ondernemersgroep is het meedenken met de stad. “Voor en door Zwolle, met elkaar. We willen mooie dingen organiseren en daarnaast proberen we het ook betaalbaar te houden.” Ook het Zwolle fonds steunt het initiatief met een flinke subsidie.

” Een kerstmarkt, een grote boom. We hebben nog genoeg plannen, maar we gaan eerst grondig evalueren eind januari. Aan ideeën geen gebrek, maar we doen het met iedereen,” besluit Akim.

Schaatsen

Schaatsen kan nog tot en met zondag 6 januari. Deze laatste schaatsmiddag wordt om  half vier opgeluisterd met een dansbaar optreden van Henk en Mick, bekend van The Voice Sr. Tot negen uur ’s avonds kan er nog geschaatst worden daarna zit het voor dit winterseizoen op.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button