Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVideo NieuwsVoorpagina

Drone boven Zwolle filmt Cibap guerilla stunt

Woensdag 18 maart 2015 vormden ruim 800 studenten van het Cibap een kleurrijk lint door de binnenstad van Zwolle. Vijf groepen Cibap studenten vormden elk een levende letter van het woord Cibap. Zo werd op de Melkmarkt de de laatste letter van het Cibap, de P gevormd met een wit lint.

In de starten verderop en rondom de Peperbus, stonden de andere ‘levendige’ letters.

Het ludieke idee is bedoeld om het 60 jarig bestaan van het Cibap ‘breed’ in de stad te laten zien.

De beelden zijn vanuit de lucht ook vastgelegd met een camera drone. Van achter het Maagjesbolwerk heeft de drone tot twee keer toe vanaf een hoogte van 300 meter de linten gefilmd.

De mbo vakschool voor verbeelding heeft zich bewezen als vakkundige mbo met opleidingen gericht op creativiteit, vakmanschap en ondernemerschap. Ook is het Cibap uitgegroeid tot een volwaardige partner in de creatieve industrie.


Video met fragmenten gefilmd door drone

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button