KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Drievoudig K-1 Kampioen kickboksen Remy Bonjasky komt naar Zwolle

Zwolle – Drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix, Remy Bonjasky komt op 7 april 2023 naar Zwolle bij de Business Club Kickboksen van Tabonon. Bonjasky begon op zijn 17e met kickboksen. Na een half jaar was hij klaar voor zijn eerste wedstrijd. Zijn eerste K-1 World Grand Prix won hij slechts anderhalf jaar na gestart te zijn als professioneel kickbokser. Daarop volgde er in 2004 en 2008 nog twee keer de winst.

Na zijn succesvolle kickboks carrière, is hij nu trainer, entrepreneur en spreker. Hij heeft zijn eigen Bonjasky Acadamy opzet. Daarnaast is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld en zien we hem vaak voorbijkomen als succesvolle spreker bij zenders als RTL en MAX.

Tabonon heeft sinds anderhalf jaar een mega groeiende Business Club kickboksen. Op dit moment bestaat de Business Club al uit vijftig enthousiaste ondernemers. Zij komen iedere dinsdag om 8 uur samen om te sporten en te netwerken. De dag start met een toffe training gegeven door de eigenaresse van Tabonon, Hanieh van Vilsteren Kamran.

Aansluitend op de training volgt er een gezellig en interactief ontbijt. Op deze manier kan er samengewerkt worden óp en náást de mat. Het is een gezellig, leuke en interactieve groep ondernemers.
De Business Club wordt steeds succesvoller en daarom komt de drievoudige winnaar van de K-1 World Grand Prix, Remy Bonjasky een seminar geven bij Tabonon West.

In samenwerking met Tabonon, Boer Glas en VHM | accountants & belastingadviseurs wordt dit gave event gehouden voor de Business Club van Tabonon. Eerder zijn ze te gast geweest bij Molecaten Campings en vakantieparken, Wensink Automotive en Drone Your Future.

Samen trainen en sparren zorgt voor meer verbinding dan enkel gesprekken met elkaar voeren. Je leert iemand snel en goed kennen, omdat je intensief samen traint. Je leert al snel hoe je op elkaar in kunt spelen, hoe je je grenzen aangeeft en hoe je kan samenwerken.

Tabonon, Boer Glas en VHM | Accountants & Belastingadvisieurs kijken uit naar deze dag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button