KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Drie nieuwelingen in selectie SV Zwolle

Zwolle – De eerste selectie van SV Zwolle mag drie nieuwe spelers verwelkomen. Jeffrey Noback, Daniel Hayford en Jantje van der Sluis maken komend seizoen deel uit van de selectie van trainer Marco Onderberg.

Jeffrey Noback is een 24-jarige aanvaller. Hij is anderhalf jaar geleden in Zwolle komen wonen en hij heeft nu gekozen om bij SV Zwolle te gaan voetballen. Noback is afkomstig uit het westen van het land. Hij speelde eerder voor twee clubs uit Enkhuizen, KGB en DINDUA.

Doelman Daniel Hayford komt over van Be Quick’28. De 20-jarige keeper maakte deafgelopen seizoenen deel uit van de selectie van Be Quick’28. SV Zwolle moest op zoek naareen nieuwe doelman. Ruben Bartelds heeft aangegeven in Groningen te gaan studeren.

Jantje van der Sluis keert na een seizoen bij Zwolsche Boys terug bij SV Zwolle. In zijn eersteseizoen bij SV Zwolle, het seizoen 2019-2020, maakte de aanvaller drie doelpunten in devierde klasse G.

Tegenover de komst van Noback, Hayford en Van der Sluis staat het vertrek van QuintenHooi. De aanvaller keert terug naar zijn oude club Zwolsche Boys.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button