EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Drie nieuwe winkels in de Diezerstraat

Zwolle – Waar winkels door de coronacrisis verdwijnen, duiken anderen weer op.  Bonbonnerie Borrel is van de Diezerpoortenplas verhuist naar de Diezerstraat. Winkelketens Royal Donuts en SoLow hebben zich nieuw gevestigd in de hoofdwinkelstraat van Zwolle.

Verhuizing en nieuwe vestigingen

Goede Vrijdag werd de donutwinkel Royal Donuts officieel geopend in het voormalige pand van Leapp. Naast Zwolle heeft de winkel vestigingen in o.a. Maastricht, Haarlem en Den Bosch. Al een tijdje langer kleurt feestwinkel SoLow de Diezerstraat. De winkel is nog niet officieel geopend maar het publiek kan er al wel terecht voor winkelen op afspraak. De winkel zit in het voormalige pand van modeketen H&M. Chocolaterie Bonbonnerie Borrel zocht naar meer vierkante meters winkeloppervlakte. Dat heeft ze gevonden in het pand waar voorheen Schoenenwinkel Van Engelen zat. Na 33 jaar komt daarmee hun authentieke locatie aan de Diezerpoortenplas vrij voor nieuwe gegadigden.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button