Dreamhood Dance Grooves RadioshowRadioRadio Focus 105FM

Dreamhood Dance Grooves Radioshow

In de Dreamhood Dance Grooves Radioshow neemt vlogger, muziekproducent en zanger Luke Dreamhood zijn luisteraars mee op een muzikaal avontuur in het landschap van de nieuwste dance releases. Hier en daar neemt Dreamhood een paar uitdagende en vaak zeer verrassende uitstapjes naar pop, house, trance en techno. Ook geeft Luke soms graag ruimte aan eigenzinnige covers met een dansbaar karakter.

De Dreamhood Dance Grooves Radioshow is ontstaan uit de Spotify speellijsten die Dreamhood wekelijks creëert vanuit de behoefte om zich te laten inspireren door de nieuwste tracks. Met als bedoeling om zijn kennis van eigentijdse stijlen muziek te vergroten en de gebruikte technieken te kunnen toepassen bij zijn eigen werken.

Luke Dreamhood is een project gestart waarbij hij probeert om in een periode van vijf jaar zijn jeugdroom, muziek produceren en uitbrengen, waar te maken. Over het proces vertelt hij dagelijks in zijn Engelstalige vlog ‘Luke’s Dreamworld’ op YouTube en TikTok. Daarin komen onder andere zijn vorderingen, wetenswaardigheden, tekortkomingen, de motivatie en bovenal de gewoontes die hij aanpast om zijn doelen te bereiken, aan bod. Zijn interesse in de nieuwste ontwikkelingen van de neuropsychologie vormen hierbij een grote inspiratiebron en steun.

De belangrijkste uitgangspunten van de Dreamhood Dance Grooves zijn echter het uitdragen van een positief geluid en het uitstralen van een ontspannen vibe die een breed spectrum aan luisteraars kan aanspreken en aanzet tot beweging. Luke Dreamhood gebruikt bewust onbekende tracks die nieuwsgierigheid stimuleren om de luisteraar mee te nemen op een spannende ontdekkingsreis.

Iedere donderdag van 23 tot 24 uur
Iedere zaterdag van 23 tot 24 uur
Presentatie: Luke Dreamhood

Gerelateerde artikelen

Back to top button