BluesworldRadio

Dr. BloezZ viert jubilieum in Hedon Zwolle

live optreden en radio-uitzending vanuit de Grote Zaal

Zwolle – Iedere eerste dinsdag van de maand is het Bluesworld Café, waarin een live-band optreedt. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon, althans, normaal. dit keer komt de uitzending uit de Grote Zaal. De band van deze maand is Dr BloezZ! Een bluesband uit de regio Den Bosch, die traditionele Chicago-blues muziek maakt van uitstekende kwaliteit.

kun je er niet bij zijn, luister dan live mee op Radio Focus

Dit jaar bestaat Bluesband DrBloezZ 20 jaar Reden genoeg om dit te vieren en dat gaat gebeuren.
Dinsdag 4 februari speelt de band live in het Radio Focus-programma Bluesworld Café. Deze uitzendingen worden opgenomen in de Zwolse poptempel Hedon. Vier het feest mee met de band. Als altijd is de entree gratis. De zaal gaat open om 19.45 uur en de uitzending begint om 20.00 uur.

De Bluesband Dr. BloezZ begeeft zich voornamelijk op het elektrische Chicago-Blues pad. Met nummers van de bekende bluescoryfeeën als o.a. James Harman, The Fabulous Thunderbirds, John Mayall, Willy Dixon, BB King, Ronnie Earl, Harmonica Shah, Louisiana Red en Albert King. Er is aan hun muzikale doel door de jaren heen weinig veranderd: muziek maken voor het plezier van de band én de gasten bij optredens.

 

 

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button