Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Douwe Egberts-zegelactie voor Voedselbank Zwolle

Zwolle – Lionsclub Zwollerkerspel zamelt dit jaar Douwe Egberts waardepunten in voor Voedselbank Zwolle. Op diverse punten in Zwolle kunnen mensen hun zegels inleveren, DE verhoogt het aantal punten met 15 procent. De pakken koffie die hiertegenover staan, gaan naar de voedselbank.

Inleveren kan van 1 tot en met 31 december bij Coop Berkum, Jumbo Stadshagen, Jumbo Aalanden, Jumbo Hogenkampspassage, Jumbo Sellekamp, Jumbo Veemarkt, Jumbo Assendorp en De Gift City. “Tijd om nog even de keukenla te inspecteren wanneer je wil bijdragen aan onze Voedselbank Zwolle”, zegt Geert Ensing van Lionsclub Zwollerkerspel. “Heb je nog Douwe Egberts waardepunten liggen, doneer ze aan de Voedselbank. Ruim 100 Lionsclubs in ons land zamelen waardepunten in en wisselen deze om in pakken koffie van 250 gram”.

Ruim 300 gezinnen in Zwolle en omgeving ontvangen pakketten van Voedselbank Zwolle. Deze gezinnen zullen na de actie, indien geslaagd, koffie in hun pakket aantreffen. Dit is bijzonder omdat koffie een duur product is en daardoor niet vaak in de pakketten is te vinden. Twee jaar geleden zijn er door deze actie in Zwolle 850 pakken koffie aan de Zwolse Voedselbank geschonken.

Lionsclub Zwollerkerspel is een van de twee Lionsclubs van Zwolle. Het is een serviceclub, wat betekent dat de leden met diverse initiatieven projecten in de samenleving steunen. Het is de eerste keer dat LC Zwollerkerspel deze actie organiseert, eerdere jaren werd dit gecoördineerd door LC Zwolle Hanzestad.

Gerelateerde artikelen

Back to top button